2010. szeptember 30., csütörtök

Fall walks by Fanette Designs

Fanette új készlete, a Fall walks két helyen kapható, a Digitalcrea és a Scrapinsider boltjában is. Busy Bee Designs is készült ám a hétre friss template csoamggal, az Easy breezy 16. holnaptól lesz kapható itt.
Az oldalam a nyolcadikos nagy lányomról: Köszi,hogy benéztél!

Goldfish paperpack by Timo Designs

Timo készített egy színes papírcsomit, a Goldfish paperpack kapható a Scrapinsider boltjában. Az oldalamhoz használtam még Timo Sweet pink készletét, és Busy Bee Designs Easy breezy 15. template csomagját.
És az oldalam:
Köszi, hogy benéztél!

2010. szeptember 29., szerda

Cozy evening by Tiramisu Designs

Tiramisu Designs új készlete, a Cozy evening nagyon különleges a sok fekete kacskaringóval.Kapható a Pickleberrypop boltjában. Tegnap már mutiztam Busy Bee új templatecsomagját. Most is az Easy breezy 15. - ből választottam.Kapható az Mscraps boltjában.
És az oldalam Anniról és a cicánkról, Szandiról:
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 28., kedd

News at the Matrioshki Scrap Designs

Első hírem egy CT call:
Érdemes próbálkozni, szuper egy hely, nekem elhihetitek!
A második szintén Matrioshki hír. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, és ennek jegyében szuper collab készlet, sok játék, és kihívás is vár. Érdemes hát szétnézni a fórumon.
A Fight like a girl közös készlet karitatív célból készült. Az oldalam:Köszi,hogy benéztél!

News by Goldensun Designs and Busy Bee Designs

Ania, vagyis Goldensun Designs új készlete tulképp egy régi készlet újratöltve.A Hansel and Gretel kapható a Digitalcrea boltjában. Busy Bee Designs új template csomagja, az Easy breezy part 15. is megvehető már, az Mscarps polcán várakozik. Az oldalam:
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 27., hétfő

In the space by Sashinamama Designs

Sashinamama legújabb készlete, az In the space a Dreamland Digital Designs boltjában várja a vásárlókat.Elég érdekes készlet, először nem is tudtam, mit kezdjek vele. Aztán maradtam a jó öreg cluster varázslatnál, és Busy Bee Easy breezy 5. template-jénél. Köszi,hogy benéztél!

Happy birthday Afterfive Designs

Az A5D mostanság ünnepli a 2. szülinapját. Ennek örömére rengeteg játék és újdonság várja a hozzájuk látogatót. Ma jelent meg a boltban a legújabb közös készlet, a Happy Birthday. Az oldalam: Didó is készített szuper új szülinapi template csomagot. A Feel the line pack XV. - birthday edition is mától kapható. Az oldalam, amihez felhasználtam Kimla egy régebbi készletét, a Story time -t A héten lesz még bejegyzésem bőven, mert minden tervezőm nagyon termékeny volt.Remélem, ellátogatsz hozzám.
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 25., szombat

Szeretnél Busy Bee template csomagot nyerni?

Nálam már láthattátok, milyen csúcs template varázsló ez a lány. Na szóval, most van esély, hogy Tiéd lehessen a 14. vagy a 15. csomag.
Látogass el Busy Bee Designs blogjára, legyél a követője, és hagyj egy kommentet. Aztán már csak a szerencsére kell várni... Köszi,hogy benéztél!

Halloween cuties by LorieM Designs

Úgy látszik, megindult a halloween szezon.Itt az első ilyen stílusú oldalam is. LorieM Designs Halloween cuties készlete kapható a Pickleberrypop boltjában. Na azért template-t is találtam a boltban, Kristin's Scrap Designs Template pack 31. csomagját. És az én vadóc Annám: Köszi,hogy benéztél! Kellemes hétvégét kívánok!

2010. szeptember 24., péntek

Whats in your handbag by Dawn Inskip Designs

Dawn legújabb készlete, a Whats in your handbag két helyen kapható, a Matrioshki Scrap Designs és a Pickleberrypop boltjában is. Az oldalam magamról, és a táskámról: Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 22., szerda

Savoury illusions by PST Designs

Hű, csodaklassz készletek vannak ám a Pickleberrypop boltjában! Alig tudtam először választani. Aztán csak sikerült. PST Designs Savoury illusions készletét mutatom meg, hozzá Tiramisu Designs Sweet things template-jével. Az oldalam Melindáról: majd még jövök ám Pickleberrypopos dolgokkal. Rengeteg jobbnál jobb kihívásuk van, majd azokról is írok. Akit érdekel, megnézheti itt.
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 21., kedd

Safari land by Krakatuka Designs

Krakatuka új, rajzos, állatos készlete, a Safari land már kapható a Matrioshki boltjában. Az oldalam kombináltam még Three Sweet Chicks és Fizzy Pop Anything goes collabjával is. Visszavonhatatlan a vonzódásom a template-k irányában. Ez van na.Az oldalamhoz as fotókat Ricsi készítette a Nyíregyíházi Vadasparkban. A gyűrűsfarkú makinak nagyon tuti belőtt feje van, megérdemelt egy igazi majmos oldalt:
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 20., hétfő

Colors of the autumn by Goldensun Designs

Ania vagyis Goldensun Designs új készlete, a Colors of the autumn már kapható a Digitalcrea boltjában.Igazán gyönyörű őszi készlet: Használtam még Busy Bee Designs és Berry Sweet Designs közös templatecsomagját is. A Harvesting memories kapható az Mscarps boltjában. És ismét egy kirándulós fotós oldal: Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 18., szombat

Egy jó hír

Kaptam tegnap egy nagyon kedves privit a DST-n, amiben meghívtak, hogy legyek a Pickleberrypop CT-jének tagja. Nagyon szeretem ezt a boltot, sok tehetséges, szuper tervező dolgozik itt. Így hát igent mondtam. Szerintem nagyon klassz, hogy ők hívnak meg egy ilyen jó helyre.
Tehát ismét egy újabb tagsággal gyarapodtam.
Nézzetek szét a Pickleberrypop boltjában, fórumán, galériájában, érdemes.

Falling by Bluebell Designs

Miyuna, vagyis Bluebell Designs új készlete, a Falling is kapható tegnaptól a Shabby Pickle boltjában.
Busy Bee Designs Easy breezy part 14. template felhasználásával készült az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 17., péntek

Autumn on the way by Pinklotty and MeKa, and Easy breezy 14. by Busy Bee

Monicca , vagyis PinkLotty Designs és MeKa Designs közös őszi készletet dobtak piacra. Az Autumn on the way kapható a Shabby Pickle boltjában.Használtam még Busy Bee Designs vacsiúj template-jét is. Az Easy breezy part 14. csomag kapható az Mscraps boltjában. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

She is like the wind by Mystique Designs

Reggel szoktam bejegyzéseket írni, de most teljesen lemaradtam, mert az anyucimmal savanyúságot raktunk be. Lett 6 db 5 literes üveges savanyúm, nyami, én ezt nagyon szeretem.
Szóval Brydka legújabb készlete, a She is like the wind már kapható a Shabby Pickle boltjában. Ez az uccsó készlete ebben a boltban, mert egy nagy projektbe fogott, máshol,más formában lesz jelen. Már nagyon várom.Majd írom az infókat. Az oldalaim: A második oldalamhoz Busy Bee tempalte-t használtam, az Easy Breezy part 4. csomagból, kapható az Mscraps boltjában.
Ne felejtsd el meglátogatni Brydka blogját, ahol kuponok, freebiek várnak, és a készletet is megnyerheted.
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 16., csütörtök

A day to remember by Fanette Designs

Fanette új készlete, az A day to remember már kapható a Digitalcrea boltjában. Az oldalam, szintén Ricsi fotóiból: Felhasználtam még Busy Bee Designs legújabb template csomagját is. Az Easy Breezy part 14. holnaptól lesz kapható, link és előke majd egy holnapi bejegyzésemben lesz.
Köszi,hogy benéztél!

Soft little touch by Dido Designs, and Blog hop, and freebie

Didó szuper új készlete, a Soft little touch már kapható az Afterfive boltjában. Az oldalam,Didó gyönyörű lányáról:Játék is kapcsolódik ám ehhez a készlethez. Ha ellátogatsz az alábbi blogokra, szépen begyűjtheted a CT tagok által készített QP-eket.
Íme a lista:
Didó
Ányi
Véro
Kizzy
Beszteri
Tinci - itt vagy most - You are here
Mutizom az én gyorslapomat. Here is my QP: Download here
Köszi,hogy benéztél!

2010. szeptember 15., szerda

Street boy by Sashinamama Designs

Sashinamama új készlete is nagyon fiúsra sikeredett.A Street boy kapható a Dreamland Digital Designs boltjában. Az oldalamhoz Busy Bee Designs Easy Breezy part 3. csomijából választottam sablont.Lassan már nem is tudok template nélkül oldalt csinálni, úgy megszoktam a jót. Bár igaz, ami igaz, jó sok oldalt megterveztem már az évek alatt. Na meg a template használatkor csak egy alapsablont kapok, amit az én fantáziám szerint töltök meg tartalommal. Azért az sem semmi, az ilyen oldalaimmal többet vacakolok ám.
Na, az oldalam Ricsiről:
Köszi,hogy benéztél!