2010. november 30., kedd

Faraway by Goldensun Designs and For you album by Little Moments Designs

Ania új készlete, a Faraway már kapható a Digitalcrea boltjábanJenny pedig készített egy csodás template albumot, a For you kapható a Zig Zag Scrap boltjában. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 29., hétfő

News at the Pickleberrypop

Két készletet hoztam a Pickleberrypop kínálatából. Nehéz volt választanom, mert minden új cucc fantasztikus ebben a boltban.Szóval az első Sunflowers Designs téli készlete, a Taste of winter. A második pedig NH Designs új template csomagja, a Winter template pack vol. 1. Az oldalam: Köszi, hogy benéztél!

2010. november 27., szombat

Silver lake by PinkLotty Designs and Colorful butterfly 4. by Littlemoments Designs

Monicca ismét egy csodás készletet dobott piacra. A Silver lake kapható a Shabby Pickle boltjában. Jenny, vagyis Littlemoments Designs új template csomagja, a Colorful butterfly 4. pedig a Zig Zag Scrap botljából vehető meg. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 26., péntek

Feel the Christmas by Dido Designs and Beautiful table by A5D Designers

Didó legújabb template csomagja, a Feel the Christmas már a karácsony jegyében készült. Kapható az A5D boltjában. És készült közös készlet is az A5D tervezőitől, ez pedig a Beautiful table.Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

Christmas by Et Designs and Honey pots 4. by Busy Bee Designs

Erika új készlete, a Christmas mától kapható az A5D boltjában: Készült még a készlet mellé egy csodás maszk csomag is, ez a Unique Christmas photomask: És itt az új template csomag is Busy Bee-től, ez a Honey pots 4., és az Mscraps boltjában vehető meg: Az oldalam:
Köszi,hogy benéztél!

2010. november 24., szerda

She by Mystique Designs

Brydka ismét egy csodás készletet dobott piacra. A She kapható a 7th Heaven Designs boltjában. Az oldalaim: Az első oldalam Busy Bee template segítségével készült. A Joyful heart kapható az Mscraps boltjában.
És feltétlenül látogass el Brydka blogjára, ahol freebie, kupon vár, és a CT tagok csodás oldalaiból rengeteg inspirációt meríthetsz.
Köszi,hogy benéztél!

2010. november 23., kedd

Remember me by Goldensun Designs

Ania legújabb készlete, a Remember me kapható a Digitalcrea boltjában. Hozzá a mai template Littlemoments Designs csomagja, a Colorful butterfly 2. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 22., hétfő

Take me along away by Fanette Designs and Colorful butterfly 3. by Littlemoments Designs

Fanette ismét egy klassz készlettel jelentkezik.A Take ma along away kapható a Digitalcrea boltjában.Ismét template.Mégpedig Littlemoments Designs Colorful butterfly 3. csomagja. És az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

News at the Mscraps

A sok Mscraps újdonságból ma két készletet hoztam. Az első Joyce Paul Desings és Polly and Rufus Designs közös készlete, a Princess party. A másik Dunia Designs template csomagja, a Be inspired by Camila. Az oldalam az én hercegnőmről: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 20., szombat

Christmas emotions by PetEl Designs and a blogtrain freebie

Elitka megkért, hogy segítsek legelső készletének promóciójában. Éppen ráértem, így igent mondtam. A Christmas emotions kapható a Digidesignresort boltjában. És még egy régebbi blogtrain freebie, amit Littlemoments Designs blogján lehet megtalálni, és letölteni. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

Winter fantasy by MDesigns and Colorful butterfly by Littlemoments Designs

MDesigns legújabb cuki karácsonyos készlete, a Winter fantasy kapható a Shabby Pickle boltjában. A template csomag, amivel most dolgoztam, Littlemoments Designs Colorful butterfly part 3. készlete. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 19., péntek

Joyful heart by Busy Bee Designs and Joyce Paul Designs

Busy Bee és Joyce Paul Designs közös készletet csináltak. Joyce hozta a háttereket és elemeket, Sasha pedig a template-ket.A Joyful heart kapható az Mscraps boltjában. Az oldalam:Köszi,hogy benéztél!

Forest story by Astraya Designs and Simple staps 1. by WendyP Designs

Ezt a készletet már régóta nézegettem, most úgy gondoltam, készítek egy oldalt belőle. Astraya Designs Forest story készlete kapható a Matrioshki Scraps Designs boltjában. És ismét egy tehetséges új tervező mutatkozik be a Matrioshki boltjában. WendyP Designs is template gyártással foglalkozik, ami nekem jó, mert tudom ötvözni a készletekkel. A Simple staps part 1. csomag már kapható. Az oldalam: Köszi,hogy benéztél!

2010. november 18., csütörtök

Entre nous by Fanette Designs and IDesigns

Fanette és Isa készítettek egy közös készletet. Az Entre nous kapható a Digitalcrea boltjában. Az oldalam:És a szokásos template. Most Busy Bee Designs Easy breezy 6. csomagja: Ez egy régebbi darab, de holnap jön a friss áru!
Köszönöm a sok díjat, amit kaptam! Ígérem, igyekszem válaszolni a hétvégén!
Köszi,hogy benéztél!

Lead time by Goldensun and Marta Designs, and Colorful butterfly 3. by Littlemoments Designs

Ania, vagyis Goldensun Designs és Marta Designs készítettek egy gyönyörű közös készletet. A Lead time kapható az A5D boltjában. Littlemoments Designs új template csomagja, a Colorful butterfly 3. csak szombaton fog megjelenni, előkét majd akkor mutatok. Most egy kis előzetes az oldalam:Köszi,hogy benéztél!

2010. november 15., hétfő

Kitchenette by Honey Designs and Honey pots 3. by Busy Bee Designs

Az Mscraps kínálatából válogattam. Mutatom Honey Designs Kitchenette készletét: És naná, hogy template csomag is van! Busy Bee Designs Honey pots 3.: Az oldalam:Köszi,hogy benéztél!

2010. november 13., szombat

Sweet Noel by Tiramisu Designs and Colorful butterfly 2. by Littlemoments Designs

Tiramisu Designs új készlete, a Sweet noel már kapható a Pickleberrypop és a Sunflowerscrap boltjában. Jenny, vagyis Littlemoments Designs új template csomagja, a Colorful butterfly pack 2. is kapható már a Zig Zag Scrap boltjában. Az oldalam: Egy családi hírt is szeretnék megosztani. Ricsi fiam ma 18 éves! Nagykorú lett az én kisfiam....
Isten éltesse sokáig!
Köszi,hogy benéztél!