2009. április 24., péntek

Összegzés

Meghívást kaptam Timotól és Rainbow Katától egy játékra:

Egy játékra is hívlak titeket, ha van kedvetek mutassátok meg ti is az első scrap képeteket, kiváncsi lennék, hogy ki hogyan kezdte. Tehát indítok egy blogjátékot scrappelők körében:
1. Mutatsd meg az elsőként készült alkotásodat.
2. Írj pár sort a scraphez fűződő érzéseidről, gondolataidról, mióta csinálod, stb.
3. Add tovább a játékot az általad kiválasztott 5 embernek, és hagyj erről megjegyzést a blogjukban.

Hát akkor íme az első művem:

Az oldalt édesanyámnak készítettem 2008. áprilisában Anyák napjára. Tehát akkor mondjuk pont egy éve, hogy elkezdtem scrappelni. Bár a kép elég kezdetleges, de nekünk nagyon tetszett, kinyomtattuk, bekereteztük és azóta anyukám hálójában a falon lóg.
Egy éve, hogy látogatóban jártam unokahugomnál, Giginél. Akkor ő lelkesen beavatott a scrapbook rejtelmeibe. Sorra megmutogatta alkotásait, amik nekem nagyon de nagyon tetszettek.Hihetetlen vágyat éreztem, hogy én is készítsek ilyeneket. Amikor hazajöttem, rögtön ugrottam a gép elé és böngészgetni kezdtem a scrap oldalakat.
Rájöttem, hogy a hagyományos változatot sajna idő (és néha pénz) hiányában nem fogom tudni művelni,bár a mai napig igazán lenyűgöznek ezek az alkotások.
Így hát elhatároztam, megismerkedem a digi scrappel. Sok oldalra eljutottam, elkezdtem letöltögetni a freebiket. Iszonyat mennyiség gyűlt össze, rendes férjem meg is lepett egy bazi nagy vinyóval, hogy elférjek. Na meg egy szuper videókártyával, hogy ne fagyjon le a gép alkotás közben.
Eddig 113 oldalt készítettem. Nekem mind a szívem csücske,mégis sok van amit nem mertem feltölteni egy galériába sem.
Számomra a scrap az önmegvalósítást jelenti. Az alkotást, amikor szebbnél szebb hozzávalókból egy még szebb dolog keletkezik, ami az én kreativitásomat idézi. Egy nagyon fontos hobbi, ami során sok dícséretet, biztatást kapok, örömöt okozok vele a családomnak, barátaimnak. Na és persze sok emberrel összeköt, akiknek szintén ez a szenvedélyük. Bekerülhettem egy közösségbe, ahol kedves lányokkal ismerkedtem meg. Remélem, az évek során sokan közülük igaz barátaim lesznek.
Úgy gondolom, a scrap terén még csak gyenge kezdő vagyok. Szeretnék még sokat fejlődni, és azt hiszem elég komoly céljaim vannak, amiket még el kell érnem. Ez fontos számomra, ezzel fekszem, ezzel kelek, sokszor még sajna a munkám elől is elvonja a figyelmemet, de nem bánom.
Szinte érzem, hogy minden pólusomat átitatja a scrapbook.....
Hát ennyit rólam.
Az általam kiszemelt 5 alany:
Szotyi08,Ancsika,Monicca,Ányi,Csuti

Jó volt ez a kis összegzés, köszönet érte SzrJuditnak, akitől indult a játék.
Örülök, hogy itt jártál és végigolvastad ezt a bejegyzést.

7 megjegyzés:

Kata írta...

De jó volt olvasni, köszönöm, hogy megosztottad a történeted. És dehogy vagy kezdő, pláne gyenge, olyan gyönyörűeket alkotsz. És ez még fokozódni is fog!

szrjudit írta...

Szuper volt olvasni, örülök, hogy sikere van a kezdeményezésemnek és ilyen hamar továbbgyűrűzött köztünk, imádom a képeidet, és teljesen úgy gondolom, ahogy te is írtad! Kivéve a kezdőséget, ezt a státuszt nyugodtan elhagyhatod ;)

szotyi08 írta...

Dehogy vagy kezdő! Nagyon szépeket alkotsz. Köszönöm a meghívást!

Janka írta...

Én is most végigolvasom ezeket a bejegyzéseket, akinél csak tudom. Olyan fantasztikus látni, hogy egy rugóra jár az agyunk, hogy mindenki ugyanúgy gondolkodik a scrapről. Tisztára, mint valami fertőző, krónikus betegség :D

Ancsika írta...

Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám. Köszi!

Monicca írta...

Köszönöm Tincy a játékot!! Ne tartsd magadat kezdőnek!Nagyon szépek a lapjaid,látszik mennyire évezed ezt a kreativ hobbit! Amit leírtál a bejegyzésedre, az szerintem is mindannyiunkra egy az egyben igaz! Örülök a sikereidnek!!

csuti írta...

Köszi, hogy meghívtál. Aranyos vagy, hogy gondoltál rám:-)