2010. május 27., csütörtök

Dilemma

Írok egy pár sort a gondolataimról. Nagy dilemmában vagyok. Tulajdonképpen miért is scrapbookozok?Van értelme egyáltalán?Érdekel valakit?Mit tegyek,hogy más legyen?
Ne nem panaszkodni szeretnék. Rengeteg csapatnak vagyok tagja, vannak köztük igazán szuperek, ahol nagyon jó a társaság, kedves a tervező, és gyönyörűek az oldalak. Sok szép oldalt csinálok, legalábbis nekem nagyon tetszenek a műveim, de azt hiszem nem tűnik beképzeltségnek, hogy másoknak is tetszik. Majdnem minden oldalam a DST-n bekerül a kiemelt galériába, a GSO-ba. Valami mégis hiányzik.... És nem tudom, hogy mi.
Tudom,hogy sok vagyok, rengeteg csapat rengeteg oldalt jelent, amit a megfelelő időben kell a galériákba feltölteni. Tudom, hogy uncsi már megint az új oldalamhoz odaírni, hogy " jaj de szép..." Nem is ez a problémám.
Van egy csomó oldalam a gépen, kb olyan 900 darab. És mi értelme? Ha én már nem lennék, megnézegetné-e valaki? Vagy kidobná a lomtárba? Nem tudom. Remélem, azért a gyermekeim egyszer majd értékelni fogják.....
A blogomat is mi a fenének írogatom, hiszen egy két embert kivéve (akiknek persze nagyon nagyon köszönöm) a kutyát sem érdekli. Pedig a legtöbb munkám a blogommal van, ezek a kép és link illesztgetések,formázások nekem sok időmet elveszik. De minek? A számlálóm nem nagyon pörög, ami azt jelenti, hogy meg sem látogatnak. Mindegy, muszáj csinálnom, amíg még CT tag vagyok itt-ott. Legfeljebb írogatok magamnak, és a pár nagyon kedves látogatómnak. Aztán egyszer, ha úgy döntök,hogy elég volt, befejezem.
Na ne értse félre ezt senki, még úgy érzem, nagyon sok ötletem van sok szép oldal képe rejlik belül, ami meg is fog születni, ebben biztos vagyok. De minek??????????
Végül is magamért csinálom. Kibontakoztam rendesen, bebizonyítottam,hogy mire vagyok képes. És innen hová tovább? Én nem tudok készleteket csinálni, arra nem vagyok képes. Akkor? Maradok CT tag százezer csapatban kifulladásig? Nem tudom. Lassan válaszút elé érek.
Majd akkor azért értesítelek.
Bocsika, nem szoktam én így kiadni magam a neten, de ez most kikívánkozott belőlem.

12 megjegyzés:

icka írta...

Tinci, ne!!!
Hidd el mindenkinek vannak hullámvölgyei(a magazinban olvastam, hogy Ali Edwards is ezt nyilatkozta)!
Nekem is, és én pl olyat is szoktam csinálni, hogy egy-két hétig a gép közelébe se jövök, mert úgy érzem nem tudnék értelmes dolgot csinálni.
Talán valami más miatt van rossz kedved ezért jött most ez a dolog.
Tudod, hogy én is imádom az oldalaidat, és ha más értelme nincs is de az alkotás öröme az mindig megmarad!!!! Persze nagyon jó az elismerő szavakat olvasni, de nekem az a legjobb rész, amikor csinálom, mert kikapcsol és nagyon klassz összehozni az oldalt.
Én ha ilyen hullámvölgybe jutok megpróbálok egy kicsit váltani valamilyen irányba, elrendezésben, a felhasznált cuccokban, persze ez nem biztos, hogy neked is bejönne, csak ide írom, hogy én mit szoktam csinálni.
Talán tényleg sok a ct-d és nem nagyon van időd nézelődni, hogy mi újság erre-arra, de ezt nem tudhatom.
Biztos vagyok benne, hogy túljutsz ezen a dolgon, én nagyon drukkolok!!!
Na gyerünk, kemény csaj vagy Te, nem fog ez sokáig tartani, hajrá!!!!

Noncsi írta...

Szia Tinci!
Nem is gondoltam, hogy téged ilyen dolgok foglalkoztatnak. Pedig gyönyörűségesek az oldalaid. Tudom, hogy nagyon is sokat számít, ha elismerik az alkotásaidat és megdicsérnek, de elsősorban magadnak készíted az oldalaidat. Fel a fejjel és nehogy abbahagyd, vétek lenne! ;)
Igazság szerint én mostanság nagyon keveset jutok a gép elé, így ebből kiindulva örüljél neki, hogy van egy szuper hobbid, időd arra, hogy azt csináld amit szeretsz és sok-sok CT tagságod, ahol imádják az oldalaidat.
Kitartás!!!

Sok puszi:
Noncsi :))

Ányi írta...

Írtam levelet :-)

Zsu írta...

Tinci!
Én is imádom az oldalaid, annyira gyönyörű mindegyik. Nem tudom hogy tudsz ennyi sok ilyen gyönyörű oldalt alkotni, de vétek lenne abbahagyni. :)
Teljesen átérzem, amit írtál, nekem is hasonló gondolataim/érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban hosszú hónapok óta, de ahányszor megpróbálom leírni mindig azzal jönnek, hogy fel a fejjel, ami aztán pláne nem segít! Szóval tégy úgy, ahogy a legjobbnak látod, de szerintem a legelismertebb scrappesek közé tartozol, hazai viszonylatban mindenképpen.

Puszi: Zsu

Sziszi írta...

Szia Tinci!
Nagyon tetszenek nekem is az oldalaid, sokat inspirálódom belőlük. Ha nem is rendszeresen, de Én is jövök hozzád olvasgatni, gyönyörködni. Abba ne hagyd ezt a remekmű-gyártást! Hidd el mindenkinek vannak rossz napjai, köztük nekem is. Ezen ha túl leszel kicsit jobb lesz a kedved már is optimistábban látod a világot. Én is szoktam úgy lenni, hogy szinte semmi sem érdekel, még a gép közelébe sem jövök, úgy sem sülne ki belőle semmi értelmes dolog. Igaz Én hozzád képest igen kezdő vagyok, de hát ugyebár mindenki így kezdte. Csak azt tudom mondani Neked, mint az előttem szólók, hogy kitartás és fel a fejjel! Lehet ez közhely de meg kell próbálni! Sokan szeretnek és igen sikeres scrapmester vagy szerintem is! Sok sikert kívánok, szép napokat és továbbra is ilyen gyönyörű oldalakat! Minden jót kívánva üdv: Sziszi :)

eralilla írta...

Tinci!
Meglepődve olvastam a soraidat. (Mostanában hasonló gondolataim vannak, de mondjuk azon nincs mit csodálni.) Viszont Te egy középpontban lévő, nagyon tehetséges scraper vagy! Csodálatosakat alkotsz, rengeteg helyen vagy csapattag. Ugye tudod, hogy az sem véletlen. Ámolm az oldalaidat, az energiádat. S hogy kinek? Hidd el, sokan megcsodálják a képeidet akkor is, ha nem fűznek hozzá megjegyzést. (Én is sokszor csak némán olvaslak) Sokakat inspirálsz. S ott van a családod. Ezek mind-mind gyönyörű emlékek lesznek. Most pedig Neked kikapcsolódás, feltöltődés, öröm. (Ha jól érzem.) Szóval ne keseregj. Viszont ha valamikor terhesnek tartod, akkor inkább szünetelj, kényszerből tényleg nem lehet.
Szép napokat Neked!

altalena írta...

Ó Drága, csak most olvasom! Irtam üzit, hogy szerintem a számlálód nem működik, nézd meg te is!
És igen, jó hogy ezt kiírtad magadból! Megértem a dilemádat, hogy hogyan is folytasd. Szerintem szinte mindent elértél mint scrapes, és általában tényleg ilyenkor kezdenek készleteket készíteni... Egyet értek Ickával, és egy kis stílus váltás, vagy próbálgatás sokat segít! És akár egy kis szünet is, most nálam is szünetelnek a CT-k! És felemelő érzés...
Én felnézek rád, fantasztikus gyönyörűségek kerülnek ki a kezeid alól, és ezek kincsek lesznek a gyerekeknek, főleg azok, amiken a családod van!:)
Továbbra is küldöm az energiát... :D

Rucola Designs írta...

Tudod, hogy én is mennyire imádom az oldalaidat, a tehetségedet! A lányok már minden okosságot elmondtak, egyetértek. Nekem is szoktak lenni hullámvölgyeim, ilyenkor próbálok alkotás helyett inspirálódni. Szerintem nemet mondani is meg kell tanulni, nem tudsz mindenkinek a CT-jében alkotni, akinek imádod a készleteit, mert kiégsz! Szerintem bátran adj le belőle, felszabadultabb leszel. Nem lehet mindig és mindenkinek megfelelni, önmagadnak felelj csak meg. :)

T írta...

Teljesen egyetértek az lányokkal!!! Én is most vagyok túl egy kisebb alkotói válságon, nagyon rossz érzés, lehetetlen szavakba önteni. Megértelek, sokszor érzem én is azt, mint te. ( és a csodás oldalakat érdemes lenne talán kinyomtatni, akár albumba, akár képnek a falon )Csodálatos alkotások, rengeteg munkát és időt fektettél bele, kár lenne érte, hidd el. Első sorban mindenki magának csinálja, de igen jól esik az elismerés!! Ezt valljuk be őszintén!! Tehát fel a fejjel és remélem még sok, sok csodás oldalt látunk még tőled.
És ha mégis úgy érzed, hogy ez így még sem jó, akkor tarts egy kis szünetet a CT-kben, megjön majd újra a kedv és a lelkesedés és újult erővel láthatsz neki a munkának!!!

szrjudit írta...

Mégis ide írok, először privit akartam, de így még jobb, bár örömmel olvastam, hogy sokan írtak neked, és már más színben látod a dolgokat. Te a magyar scrap világban kiemelkedő vagy, és nemzetközi szinten is elismernek, ezt bizonyítja a sok CT tagság, olyan nagy alkotókkal dolgozhatsz együtt, akik tényleg válogatnak a szkrepperek között. Te kiválasztott vagy nem egyszer, nem kétszer. Talán kicsit sokszor. Én érzem a képeidben, hogy keresgélsz, újítasz. Talán könnyen rákerül egy címke az emberre, Tinci a pakolós, ugyanakkor mindenki tudja, hogy egy ilyen "pakolás" nagyon nehéz így összerakni, ahogy azt te képről képre megteszed. A netes fotók sokszor hatásosak, sok CT-ben kívánatosak, de talán ez is oka lehet annak, ha nem annyira szólít meg közvetlenül minket, akik egy nagy közösség vagyunk, kíváncsiak vagyunk egymásra, a fotókkal mesélünk. Ha ez nem személyes élmény, tud kifejező lenni, meg művészi, de nem személyes. Igen, elértél egy olyan szintet, ahol akár már meg is állhatnál, de Tinci, vannak még meghódításra váró területek, tervezők, ötletek, szerintem hagyd leülepedni, és meg fogod találni ezeket a magad számára. A számlálót javítsd ki ;), a blogodban nyugodtan mesélj máskor is a készletek megmutatásán túl, hidd el, kíváncsiak vagyunk rád, nagyon is!
Én többször vettem mér készletet azért, mert nálad nagyon megtetszett,és mindig csodálattal nézem az oldalaidat. Sok szavadat ismételhetném, amit te írtál nekem elsők között nemrég. Én most a végére maradtam, de sok szeretettel gondolok rád és bíztatlak a továbblépésre. És egy album mostanában sokunkat foglalkoztat digiseket, nagyon helyesen, így majd ha találkozunk, mi is meg tudjuk csodálni egymás képeit! :)

Kriszta (hozak) írta...

Te jó ég, Tinci abba ne hagyd! A lányok már annyi mindent elmondtak amit mondhatnék én is. Mégis csak annyit: minden csodás oldalban benne vagy, hiányoznál nekünk!

Budaházi Brigitta írta...

Drágám, én még csak most jártam erre. Bánom, hogy nem kommentezlek gyakrabban itt a blogodon, úgy érzem, egy picit én is hibás vagyok, hogy így érzed, ahogy leírtad. Az ég szerelméért, abba ne hagyd! Csak talán tarts szünetet, ahogy Icka javasolta, vagy válogasd ki a tervezőidet, vagy olvasd végig az eddigi kommenteidet... Vagy csináltass végre abból a 900 oldalból egy vaskos fotókönyvet, hogy még több embernek meg tudd mutatni a környezetedben az alkotásaidat, azoknak, akiknek a véleménye személyesen NEKED még jobban számít!!!! Iszonyú tehetséges vagy, szédületes tempóban éreztél rá erre a művészi irányzatra, stílust teremtettél és utánozhatatlan vagy! Nagyon szeretünk és büszkék vagyunk Rád mindannyian! Én főleg! :P