2010. augusztus 22., vasárnap

Búcsú

Sokat gondolkodtam azon, leírjam-e a sztorit. Aztán arra a következtetésre jutottam, leírom. Ilyen még nem történt velem. Ma reggel egy kedves (á, dehogy) mail várt a postafiókomban. Ivonka, vagyis Starlight Designs egyszerűen kirúgott a csapatából. Mondván, hogy új lányokkal akarja feltölteni.
Kérdem én, miért pont én? Mindig rendesen elkészítettem az oldalaimat, amiket rendre kiemletek a gso-ba. Pontosan töltöttem fel mindent, rendszeresen jártam a fórumra, stb. Mondtam már egyszer régen, hogy biztosan nem tetszenek neki az oldalaim, mert sem a boltba, sem a blgojára nem tette fel őket. Hát igazam volt.....
Na de azért mégis, kirúgni valakit egy CT-ből? Bevallom fel vagyok háborodva!!!!!
Ez a hétvége nem az enyém. Tegnap elromlott a fűnyírónk fűnyírás közben. Puff neki. Aztán, amikor a férjem elvitte a szerelőhöz, az autója is megadta megát. Nem is indul. Most ott áll az egyik utcában, tök idegen helyen. Kérdés, mikor jön a szerelő, és mennyi lesz a javítás. ÁÁÁÁÁÁÁ!
Szóval, ezekhez képest ez a scrapes dolog semmiség, csak épp ez volt hétvégére az uccsó csepp!

11 megjegyzés:

Merika írta...

Tinci, sajnálom ezt a CT-s dolgot, de szerintem nem Te hanem Ő lesz kevesebb a döntése által. Nagyon szép oldalakat készítesz, val.szinű nem olyan keresettek a készletei és most ezt rátok akarja hárítani.Nem szép dolog! Az autó meg a fűnyíró, igen sajnos ha valami elromolhat......Ne szomorkodj, ezután már csak jobb dolog jöhet!!!!

Rucola Designs írta...

Hát én ezt ezt nem értem. :( Most is gyönyörű az oldalad, még vásároltam is miatta! Most már sajnálom. :( A fűnyíróért is de kár, de ne búsulj, már csak jobb jöhet!

LaceE írta...

Ennek a nőnek nincs szeme. Eszméletlen gyönyörűek az oldalaid. Stabilan magas színvonalon dolgozol. Tudod mit. Nem is érdemli meg, hogy alkoss akészleteiből. Mi tudjuk mire vagy képes. Már nem kell bizonyítanod senkinek.

T írta...

óó Tinci, sajnálom, ami történt, valóban érthetetlen a dolog, hiszen mindannyian tudjuk, milyen csodásakat készítesz. Ő lett szegényebb....minden tekintetben.
Remélem a többi technikai gond is hamar megoldódik, fel a fejjel. Ennél már jobb fog következni. Nagyon szép napot nektek!!!!

Judit írta...

Szia!

Hát én voltam tag nála, de én hagytam ott (még időben?). Jó az egy dolog nem emel ki oldalt, amúgy Te tényleg arattál nála. De nekem annyira személytelen volt, semmi írás, semmi észrevétel az oldalakra. Ne foglalkozz vele. Kocsinak szorítok....

eralilla írta...

Tinci! Ne keseregj, s főleg ne vedd Magadra! Nem lehet, hogy az egész csapatot lecseréli?
Amúgy remélem, ma már más színben látod a világot, s az autó is rendben van.
Szép napot!

Ányi írta...

Aztaaa! Akkor miért vett be a csapatába? S mivel indokolta a kirúgást?
A fűnyíróért meg a kocsiért kár, ezek szerint ezért a CT-tagságért nem az!

hékás írta...

Hát ez nagyon meglepett engem. Gondolom, szíven ütött Téged is kellően, de igaza van a többieknek. Ne foglalkozz vele, nagyon sokan örülnének, ha jelentkeznél hozzájuk tagnak. A munkád kiváló szintű, nemzetközileg elismert. És csak ez lebegjen előtted. ;)

Kriszta (hozak) írta...

Hát vannak olyan tökéletlen emberek akiknek semmi nem tetszik és semmi nem elég jó. Hidd el, jobb is így, legalább nem bánt, hogy reakciója híján hiába dolgoztál neki eddig. Nekünk annál inkább tetszettek a készleteivel készült oldalaid! Bánhatja!!!!!

A többiért drukkolok, hogy a lehető legjobban jöjjetek ki belőle!

Secima írta...

Ne bánkódj a CT miatt! Te tényleg szépeket alkotsz. Az a lényeg, hogy neked és nekünk is tetszik.
Amúgy pedig minden megoldódik, majd meglátod.

Osli írta...

A CT miatt tényleg nem érdemes bánkódni. Ha nem látja az értéket, akkor nem is érdemes az időd áldozni rá. A kocsit és a fűnyírót sajnálom. Nálunk is így szokott történni, ha egyvalami elromlik, biztos követi valami más is. Remélem hamar sikerül megjavíttatni mindkettőt. Sokkal kellemesebb napokat kívánok!