2010. december 17., péntek

Sweet snowflakes by Ellie Lash Designs and Simple steps 6. by WendyP Designs

A Matrioshki újdonságaiból is kettőt hoztam mára. A készlet, a Sweet snowflakes, vendég tervező, Ellie Lash munkája. A template csomag pedig WendyP műve, ez a Simple steps 6. Az oldalam: Már csak pár hét, és vége a karácsonyi és tablóbáli hajtásnak. Bevallom, nekem a karácsonyi készülődés egy rémálom. Nekem, akinek boltfóbiája van, meg kell vásárolnom egy csomó ajándékot. Nálunk az a szokás járja, hogy a nagyszülők, dédi előre ideadják a pénzt, mondván, mi tudjuk, hogy minek örülnénk. Ez eddig 12 ajándék, ahol azt is nézni kell, hogy kijöjjön a pénzből, ne legyen se több, se kevesebb. Aztán ott a család, az 13 ajándék. A karácsonyi névnap, szülinap és egyéb még három ajándék. Ez összesen 28!!! ajándék. Na és vásárolnom kell (amit utálok!) még kajához valókat nekünk, és az anyukámnak is. Ehhez jön a sütés főzés. A munkahelyemen pedig még mindig tart az év végi hajrá. Hozzájön ezekhez, hogy Ricsinek január 8-án lesz a tablóbálja. Szülői értekezletek, táncpróbák, öltönypróba, tabló fényképezkedés miegyébb!
ÁÁááááááá, nekem már ebből olyan elegem van! Mikor jönnek már a jó kis megszokott hétköznapok? Na jól kipanaszkodtam magam, bocsika.
Köszi,hogy benéztél!

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ne is mondd ezt a bolt- és tömegfóbiát, rokonlelkek vagyunk! És nálunk is én vagyok a mindenki beszerzője többnyire. Azért addig jó, míg van kinek ajándékozni! :) Békésebb napokat kívánok, az oldal meg szuperklassz.

erzsocica írta...

Húúúú...akkor nem unatkozol ajándékvásárlás és szervezés terén. Nem irigyellek. Mi mindig utolsó 2-3 napban vásárolunk, mert a párom akkor kapja meg az ilyenkor szokásos év végi jutalékot.Tehát kapkodás ezerrel.
Az oldalad nagyon tetszik, imádom a készlet színeit, amit nagyon jól kihasználtál!

hékás írta...

Nálunk is ez megy. Mi vásároljunk meg mindent magunknak és a gyerekeknek is a nagyszülők/dédik nevében... idén már fellázadtam, de azért csak beszereztem a dolgokat. Nálunk még azzal is tetőzni kell, hogy ezeket nekem kell becsomagolni is.

Én ezt az időszakot azonban szeretem. Talán a lánykám miatt, aki pár nap múlva 1 éves? :) December 24-én jöttünk haza a kórházból, úgyhogy duplán élveztem a tavalyi karácsonyt