2011. április 10., vasárnap

Hihetetlen hasonlóság - szerintem

Szokásom szerint ma reggel is végignéztem az általam olvasott blogokat. Millu blogján találtam RAK fotókat, és elkezdtem nézegetni. Találtam egy fotót, ami Millut ábrázolja, és ledöbbentem.Szerintem nagyon hasonlítunk. Mutatom a fotókat. Millu: Én: Na jó, azért én sokkal idősebb vagyok, mint Millu, ez a ráncokon látszik. Direkt nem retusáltam a fotómat. Bevallom, még nem találkoztam ilyennel.Gondoltam, megosztom. Köszi,hogy benéztél!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úristen! Tényleg, mintha nem is két emberről készültek volna a fotók!!!
Elképesztő!

hékás írta...

Elképesztő, hogy mindkettőtökről mennyi fotót láttam már, hogy naponta beszélünk, és ennek ellenére fel nem tűnt nekem. Pedig atyaég, tényleg!!!! Döbbenetes

Merika írta...

Meghökkentő, valóban a hasonlóság. Sokszor hallottam már, hogy a világon mindenkinek van hasonmása, mindig azt gondoltam csak mondják! A héten Te már a második vagy akinél ilyet látok és fantasztikus!(az elsőt Körösi László foto blogján láttam)

Unknown írta...

tényleg hatalmas a hasonlóság közöttetek :)

krisssz írta...

Először a fotót néztem, nem is olvastam a szöveget. Azt hittem, új frizurád van, és azt mutatod!!!!

Ányi írta...

Azta, ez tényleg hihetetlen!!! Hm, nem is tudom, mit mondjak, csak vigyorgok ezerrel és kicsit irigykedek rátok :)

millu írta...

Drága Tincikém!!Bevallom,már reggel láttam a fotókat,mikor feltetted,de amíg főztem,emésztgettem ezt a dolgot.Ledöbbentett valóban ez a hasonlóság,főleg annak tudatában,hogy én nem ismertem az apukámat,az igazit,sem a családját.Tudom,hogy lehetetlen,de ilyenkor végig fut az ember agyán mindenféle.Az biztos,most már nem csak a munkáid miatt fogok felnézni Rád,hanem mintha a nővérem lennél.Döbbenetes,hogy a szemünk állása,a szánk,az állunk alatt az a kis tokácska,ami nekem is van,csak ezen pont nem látszik,a szemünk alatt a karikácska,az orrunk,a ráncaink,minden borzasztóan hasonlít.Még fülink is karika. :D Köszönöm Neked ezt a felismerést,már megérte,hogy csináltam RAK albumot.A kommentekből látom,hogy nem csak mi képzeljük ezt.

Rucola Designs írta...

Hát ez egészen elképesztő!!!! Eccer nekem is mondta valaki, hogy ismeri a hasonmásomat, de hogy így találkoztatok is, az csúúúcs!

szrjudit írta...

Aztaaaaa, tényleg nagyon nagyon....

Janka írta...

tisztára, mintha testvérek lennétek! :)

Eszter(beszteri) írta...

döbbenetes... :)