2011. április 16., szombat

Változás

Beszteri április havi játéka a Scrapbook.hu fórumán a tavaszról és a változásról szól. Aki ismeri az oldalaimat, tudja, hogy fő modellem a lányom. Így ki más lett volna , akinek a fotóját használtam ehhez az oldalamhoz, mint ő. Hiszen a változás örök, főleg, ha kamaszlányról van szó. Aki egy éve még cuki rózsaszínben pompázott, most más színeket kedvel. Változik a ruhái stílusa, szabadidőben egyre több a smink, a körömlakkozás, meg miegymás. Így válik a divat egyre fontosabb szereplőjévé egy lány életének. Bár próbálom úgy nevelni, hogy a külső nem minden, nem attól leszünk boldogok. Remélem, lesz ennek foganatja.Most még nem tudom, hiszen még nagyon alakulóban van a személyisége. Most megy gimibe, új barátai lesznek, még jobban fog változni. Hát igen, nekem most erről szólt ez a kihívás.
Sabee egyik játékán megnyertem egy készletét, ami a Chic and Style címet viseli. Szintén ide passzoló téma, hát ötvöztem. Sabee, nagyon szépen köszönöm a nyereményt, igazán szuper ez a készlet!
Az oldalam:Használtam hozzá Beszteri klassz wordartjainak egyikét is, ami letölthető a Scrapbook.hu -ról. Na és persze a sablon sem maradhat el, most Little Moments Designs Colorful dreams 3. template-jét használtam. Köszi,hogy benéztél!

6 megjegyzés:

Szabina írta...

örülök, hogy tetszett a készlet :) nekem pedig nagyon tetszik az oldal, amit készítettél! imádom rajta a rengeteg réteget :)

Rucola Designs írta...

Csúcszuper oldal! Nehéz egy szép lánynak (és lánnyal), pláne még okos is. Ezt komolyan mondom, vigyázz rá, de ő is fog magára!

kreatívhit írta...

Ez nagyon klassz lett!Még az elmúlt hetek szuper oldalai közül is kiemelkedik.

Lili'sMother írta...

Ne ijesztgess! :O
Jól pakoltál most is, tetszik az a sok csipke rajta

erzsocica írta...

Tökéletes modellt választottál a témához. Nagyon tetszik, amit a készletből és a sablonból kihoztál!!!!!

DAnett írta...

Ez annyira gyönyörű lett!!