2011. június 19., vasárnap

Egy új CT és a gyermekeim eredményei

Na hát, ezt is régen csináltam,jelentkeztem egy új csapatba. Kay Miller készleteit már régóta figyelgetem, különlegesek, mozgatják a fantáziám. Aztán pár hete kay elkezdett sablonokat is tervezni. Olyanokat, amik igazán egyediek. A velük készült oldalak, szinte műr teljesen olyanok, mintha hagyományosak lennének. Kay-t már régóta ismerem más csapatokból, ezért írtam neki, hogy szeretnék dolgozni a termékeivel. Kedves választ kaptam, nagyon örült. Így most megmutathatom a legújabb sablonjával, és egy régebbi készletével készült oldalam.
A template csomag a Pieces of my heart 2.

A készlet pedig az Awakening Earth.

Tegnap lezajlott a lányom ballagása. Mindkét gyermekem befejezte az iskolát. Anni nyolcadikos bizonyítványa kitűnő lett, Kazinczy emlékérmet is kapott, ami nálunk nagy elismerés. Ricsi érettségi bizonyítványa is kitűnő lett, összesen 478 pontot ért el, ami azért a max 480 ponthoz képest hihetetlenül szép eredmény. Így tuti, hogy felveszik az egyetemre. Tegnap volt az évzárója, ahol egy nagy elismerést kapott. Ő lett a megye legjobb diákja, ami azért nagyon nagy szó. Ezt a díjat a megye pedagógusainak szövetsége ítéli meg.
Olyan nagyon büszke vagyok a gyermekeimre, hogy azt szavakkal ki sem tudom fejezni.
Köszi,hogy benéztél!

7 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Ez döbbenetesen király oldal.Nagyon nagyon eltaláltad.

Rucola Designs írta...

Nagy kééép!!! Meseszép, telitalálat! Óriási gratula a gyerekeknek, gyerekekhez, dagadjon csak a kebled ezerrel! :)

hékás írta...

Mi újat tudhatnék mondani... hiszen tudod, hogy imádom az oldalaidat, ez a pasztell-gyönyörűséget meg aztán még inkább... A gyerekekhez meg óriási gratuláció! Meg Nektek is, mert a szülőknek is nagy része van abban, hogy ilyen okosak és ügyesek!

krisssz írta...

Gyönyörű, mint mindig:) És óriási gratula a gyerekeknek a csodás eredményekért. No meg a szülőknek, hogy ilyen gyerekeket neveltek:)

Secima írta...

Gyönyörűséges lett az oldal!!!!

A gyerekeidről pedig szerintem egy külön bejegyzést kellett volna írnod. Gratulálok nekik és nektek is!!!!!

altalena írta...

Atyaég!!! Tudtam, hogy különlegesek a gyerekeid, rettentő büszke vagyok rájuk, átérzem az örömödet Tinci!!! :)
Annyira jó tőled újra oldalt látni, pont valamelyik nap gondoltam is rád, hogy hiányzik az inspirációd, de most itt van egy oldal, ami más egy kicsit, mint amit készíteni szoktál, de nekem nagyon nagyon tetszik!!
Puszillak drága :)*****

millu írta...

jaj,hát ez gyönyörűséges!!!El is hiszem,hogy tetszett a készlet is meg a template is én is beleszerelmesednék egyből,nagyon az én stílusom.A gyerekeidhez óriási gratula,elképesztő,hogy mire képesek.Gratulálok hozzájuk!!