2009. augusztus 27., csütörtök

Klárinak

Az adott fotós játékon Klári fényképe került sorra. Amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy melyik készletet fogom hozzá használni. Csak várni kellett egy kicsit, míg a boltba kerül.
Ez pedig nem más, mint a ViVa legújabb készlete, a Princess Frog. Ilyen mesés hangulatot képzeltem ehhez a fotóhoz. Remélem, sikerült, és tetszeni fog Klárinak. Ha már a ViVáról van szó, elárulom, hogy bezárják a boltjukat a Sunshine Studio Scraps-on, és végkiárusítást tartanak. A készletek szenzációsan le vannak árazva, érdemes benézni!
Egy játékra is hívtak.Egészen pontosan Altalena és Timo. Azt kérdezték, mi az az 5 dolog, amit legjobban szeretek. Na szóval:
1. A legfontosabb a családom: gyeremekeim, szeretett férjem, anyukám, testvérem. Na és persze a bővebb család is ide tartozik.
2. Csacsogás: képes vagyok bárkivel bármiről órák hosszat csevegni.
3. Scrap: szinte már életmódommá, sőt szerintem mániámmá vált. Nem tudok meglenni nélküle.
4. Jó kaják: sajnos nagyon szeretek enni.
5.Keresztszemes hímzés: mióta ismerem a scrappet, elég kevés időm van ezzel a hobbimmal foglalkozni, de ami késik nem múlik.
Az 5 személy, akit én választok:
Gigi
Szotyi
Szrjudit
Kriszta
Kata
Köszi,hogy benéztél!

5 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Naná, hogy benéztem és vettem 3 készletet. Függő vagyok, tudom! :D

Budaházi Brigitta írta...

Hát, én Téged ismerleeeeeek!!! :D Tudom, hogy ezeket szereted! Én is szeretem ezeket benned. Jelentem, hogy teljesítettem a feladatot, és olvasható a blogomon 5 dolog azokból az érzésekből, amit szeretek. Köszönöm a játékot.

altalena írta...

Köszönöm, hogy elárultad, miket szeretsz, de nagyon:)

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál! Jó volt olvasni téged!

eagleszem írta...

Én is pont hívtalak volna erre a játékra! De gyorsabb voltál:D!