2010. július 2., péntek

Outdoor spirits by Yoshiko Designs

Yoshiko legújabb készlete, az Outdoor spirits már kapható a Matrioshki Scrap Designs boltjában. Felhasználtam még Three Sweet Chicks Designs Chicklet Vol. 4. templatecsomijának egy darabját is. Az oldalam a macsekok jegyében készült: Azt még azért megemlíteném, hogy ez az oldal a Matrioshki júliusi inspirációs kihívásra készült. Pont ezeket a színeket kellett használni az oldalhoz. Ha kedved van hozz, itt találod meg a játékot.
Bevallom, amikor Marussia meghívott ebbe a csapatba tagnak, nagy lutri volt elvállalnom, hiszen új bolt volt, új tervezőkkel.Ám mára azt mondhatom, ez a kedvenc helyem. Szuperek a tervezők, és mindig klassz vendégeket hívnak meg. Elárulom, hogy júliusban Damayanti Designs, Fly Pixel Studio, és Krakatuka Designs lesz a vendég. Érdemes tehát alaposan szétnézni ezen a helyen.
Köszi,hogy benéztél, ma még jövök párszor!

2 megjegyzés:

Ányi írta...

O-o, it is a hrad question, because these kits are beautiful! But.... if I wold have a chance, I would choose the 'I love the rain' kit.
Thank you! :-)

Ányi írta...

Bocsi, ezt nem neked akartam írni, hanem neked az jött volna, hogy köszi az ajánlást és az a kék készlet valami gyönyörű :-)