2011. február 9., szerda

News at the 7th Heaven designs

Hű, most hosszú leszek. Elsőként írnék pár személyes dolgot. Öröm és bosszúság is ért a tegnapi napon. Anna lányom most nyolcadikos, és a gimis felvételije szuper lett! Tegnap tudtuk meg a pontszámot, és képzeljétek 90 pontot ért el (100- ból). Ez azt jelenti, hogy fel van véve! Ja, Jászberénybe, a Lehel Vezér Gimibe. Ez volt a jó hír.
A bosszúság pedig az, hogy az egy éve vásárolt mosogatógépünk tegnap kifüstölt. Szó szerint. levágta a biztosítékot is, ezzel áramszünetet csinálva. Na és égett szaga is volt rendesen. Most akkor telefon a szerelőnek, az kijön, elviszi, szereli vagy cserélik. Mert szerencsére még garanciás. Nagyon mérges vagyok, mert viszonylag új gép, nem is olcsót vettünk, a márkát is néztük, vigyázunk rá, és mégis tönkrement.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Na akkor térjünk rá az üzletre. A 7th Heaven boltjában ma jelent meg Mystique Designs új készlete, az Ever after. Szintén friss 7th Heaven termék WenyP Designs template csomagja, a Tempa chromatica. Az oldalaim: Köszi,hogy benéztél!

3 megjegyzés:

Lili'sMother írta...

Wendy új sabloncsomagja nagyon szuper, már csodáltam a blogján is, majd használom én is hamarosan! Az oldaladat is szintén ott csodáltam :) Annyira jó ez a kép Annáról, akinek gratulálok!
Mosogatógép...ami el tud romlani az el is romlik.... amúgy én is szoktam néha füstölni mosogatás közben :D

szrjudit írta...

Woooow, csodálatos mind a két oldal, nem is tudnék választani!

kreatívhit írta...

Második:)