2010. június 17., csütörtök

Girl's secrets by Starlight Designs

Ivonka legújabb készlete, a Girl's secrets kapható a Digitalcrea boltjában, most akciós áron. Az oldalam: Bevallom,kicsit neheztelek erre a tervezőre. Sorozatban nem látom az általam készített oldalakat sem a boltban, sem a blogján. Pedig szerintem szuper oldalakat készítek a készleteiből, majdnem mindegyik bekerül a DST-n a GSO-ba. Valamiért nem szereti a munkáimat. Akkor meg minek vett be a csapatába? Szeretem a Starlight cuccokat, de lehet, hogy felmondom a tagságomat nála. Mert így annyira nem látom értelmét.
Egyébként, ha meglátogatod Ivonka blogját, klassz freebie-ket is találsz ott.
Köszi,hogy benéztél!

3 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon jó, erős a csapat, rengeteg a gyönyörű oldal, csodálatos a készlet. Láttam nem mutatta oldalad, pedig neked is ott lenne a helyed, gyönyörű az oldalad. Remélem nem "mondasz fel" én örülök hogy ismét egy csapatban vagyunk!!!!

szrjudit írta...

Szerintem is szuper oldalakat készítesz a Starlight készletekkel, nekem talán azok a kedvenceim tőled, sajnálom, hogy a tervező nem fordít elég figyelmet a CT tagok munkáinak értékelésére. Volt szerencsém ilyen tervezőhöz, engem is nagyon zavart. Az oldalad most is mesés!

Rucola Designs írta...

Gyönyörű az oldal, kizárt, hogy ne tetszene neki! Szerintem kérdezz rá egyszer, lehet, hogy csak valami kommunikációs probléma.