2010. október 17., vasárnap

Miért nem.....

Bizonyára sokakat érdekel, hogy mostanság miért nem töltök fel oldalt a Scrapbook.hu galériájába. Megválaszolom hát. Tudja mindenki, hogy én sok csapatnak vagyok tagja. Naponta két oldalt szoktam feltölteni ide-oda. Úgy láttam az elmúlt hetekben, hogy a magyar galériába egyre kevesebben töltenek fel oldalt. Így állandóan velem volt tele a nyitó lap. Én önmérsékletet gyakoroltam, de megjegyzem, nem kényszerített senki. Először úgy gondoltam, csak néhány oldalamat fogom feltölteni. Ám nekem minden oldalam közel áll a szívemhez, nem tudtam válogatni közülük, most azon a döntésen vagyok, hogy nem töltök fel oda. Kicsit fáj a szívem, mert szeretem a magyar scrapbookot, de azt semmiképpen nem akarom, hogy unásig csak az én oldalaimmal legyen tele a magyar galéria. Így maradnak a külföldi helyek és a blogom. Itt természetesen minden friss és napra kész.
Bevallom azért zárójelben, hogy hiányoznak az ottani régi barátaim, akik ilyen vagy olyan okokból maradtak távol. Nem igazán találom meg a hangot az újakkal sem, ez biztosan az én hibám, tudom.
Még egyszer megjegyzem, nem sértődtem meg semmiért, ez csak pusztán racionalitás a részemről.
Nagyon szépen köszönöm, hogy eddig is helyt adtak az oldalaimnak, szép nagy galériám van e helyen. Hiányozni fognak a kedves kommentek is.
Akit érdekel a munkásságom (bízom benne, hogy akad köztetek), azért meg fog találni.
Kellemes vasárnapot, köszi,hogy benéztél!

9 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Sajnálom a távolmaradásod, de értem, amiről írsz. Járok majd ide gyönyörködni. :D

Judit írta...

Őszintén én is eltűntem a (magyar) és általában véve a scrap világból. Én azért nem tettem fel oldalt, mert nincs időm írni másokéra így nem akartam. Így megértem (átérzem) a döntésedet, és a blogodra ha írok ha nem úgy is járok!!!!!!

Ányi írta...

jajj, megint olyan jól leírtad, mi a helyzet! Köszi, megértelek és asszem, velem is kb ugyanez (volt) a helyzet.
Én a blogodat nézem meg mindig, kommentet nem igazán hagyok, de másnál sem... örülök, ha van 1-2 lopott percem szétnézni. Az oldalaidat továbbra is imádom, csodálom és persze hogy megtaláljuk egymást a SV nélkül is :)

altalena írta...

Én is megértelek Tinci. Valahogy én sem vagyok annyit már fent, bár az oldalakat feltöltöm! De hozzád mindig benézek, ezek után pedig pláne:D

Rucola Designs írta...

Tudod, hogy én figyellek itt, és várom az új és új csodás oldalaidat! Az ember néha kénytelen ilyen vacak döntéseket hozni. :(

LaceE írta...

Én az utóbbi időban amúgy is itt követtelek, még ha nincs is túl sok időm a kommentelésekre. De a minőségi munkáidat sose hagynám ki. A döntés a Tiéd volt. Senki nem fogja Neked ezt felróni.

Kriszta (hozak) írta...

Jövünk ide hozád, kommentelünk itt! :-D

Secima írta...

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Szerencsére el lehet téged érni máshol is és itt a blogon is.

Janka írta...

én is sajnálom, hogy így alakult a dolog :( a felhozott érveid valóban helytállók és érthetők. hiányozni fogsz :(