2009. szeptember 3., csütörtök

Daydreamer Designworks shop nyitás

Na szóval, jó régen nem írtam már. Először is szeretnék pár gondolatot írni a vasárnapi találkozónkról.Annyira vártam már ezt a napot, és izgatottan ültem vonatra. Nem csalódtam az elképzeléseimben, mert a valóság is olyan tuti volt, mint amit reméltem. Sőt jobb! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, remélem a következő találkozón még többen leszünk!Köszönöm a megvalósítást azoknak, akik részt vettek benne!
Nem lustálkodtam ám az elmúlt napokban sem, csak háttérmunka folyik. Elég sok csapatban vagyok tag, így most készülnek az oldalak a legújabb készletekhez. Rövidesen árasztom majd őket.
Most egy örömhírt szeretnék megosztani:
Holnap, azaz szeptember 4-én megnyílik a Daydreamer Designworks webshopja!Jobbnál jobb készletekkel várnak mindenkit. Majd jövök a friss hírekkel!Ja, és még valami.Ha ellátogatsz a blogjukra, egy érdekes játék eredményét nézheted végig.
A feladat az volt, hogy kaptunk egy készletet és egy template-t, és ezek felhasználásával kellett megcsinálni a bemutatkozó oldalunkat. Ha van időtök, nézzétek végig, érdemes!
Íme az enyém: Köszi, hogy benéztél!

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Én is örülök, hogy megismerhettelek! Remélem még fogunk találkozni :) A bemutatkozó oldalad szép lett!

LaceE írta...

Őszintén szólva pozitívan csalódtam benned. Az életben még pörgősebb vagy mint gondoltam :) Na nem mintha nem pörgősnek képzeltelek volna el :) AZ oldal meg tényleg szuper szép :)

Osli írta...

nagyon tetszik ez a bemutatkozós játék. szuper oldalt készített mindenki.
Örülök, hogy megismerhettelek, jó lenne még találkozni, remélem az egyik klubtalin összejön.
továbbra is te leszel az egyik példaképem, remélem nem gond ;)

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon érdekes valóban ez a bemutatkozósdi. Remélem mihamarabb újra találkozhatunk!

Tinci írta...

Nagyon aranyosak vagytok! Köszi Osli, megtisztelő!

altalena írta...

Nagyon szépséges ez a bemutatkozó oldal. Kicsit visszafogottabb, mint az előzőek:D Csak Oslival tudok egyetérteni: Ha ki kéne emelni valakit az egyik te lennél, mint példakép:) Örülök, hogy megismerhettelek, legközelebb többet beszélgetünk majd:D puszi Kedves Krisztina:))))))

Noncsi írta...

Nagyon szép oldal lett, megyek megnézem a többiekét is. :)